Victoria Milan: Herleef de Passie. Begin een affaire.

Share

Victoria Milan is de grootste Europese datingsite voor vreemdgaan. Ook in België begint deze website meer en meer leden te krijgen. Victoria Milan biedt een veilige plek om discreet gelijkgezinden te ontmoeten. Of je nu een flirt, een langdurige relatie of een one-night stand zoekt. Deze website kan je helpen de vergeten passie te herbeleven van een nieuwe affaire.

Gratis inschrijven

De inschrijving gebeurde snel en makkelijk. Je schrijft je in en vult je profiel aan met een aantal vragen. Daarna heb je de keuze om een foto te uploaden. Deze foto kan je natuurlijk heel eenvoudig anoniem maken door een “blur” voor je gezicht te plaatsen. Eenmaal ingelogd krijg je een overzicht van je account, alsook nieuwe profielen en potentiële matches te zien. Je kan eenvoudig zoeken naar nieuwe leden volgens locatie, leeftijd, wanneer ze het laatst online zijn geweest en of ze foto’s hebben in hun profiel.

Details van het lidmaatschap

Je kan profiel foto’s hebben en die zijn door iedereen te zien, al kan je natuurlijk wel je gezicht onherkenbaar maken. Zowat alle leden van deze website zond onherkenbaar op hun profiel foto. Interessanter is wel dat er ook privefoto’s mogelijk zijn. Deze foto’s kan je dan delen met wie je wel, al da niet onherkenbaar. Er zijn heel wat opties die je kan veranderen in je profiel en het is aangeraden om je profiel zo compleet mogelijk te maken. Wanneer iemand zijn match gegevens invult dan gebruikt men je profiel om je eventueel te matchen met andere leden. Indien je niks invult kan je ook niet “gematcht” worden. Je kan ook zelf je match voorkeuren invullen. Een leuke mogelijkheid die ik nog nergens anders heb gezien is het feit dat je de profiel en chat status van online naar offline. Voor vrouwen is het misschien wel handiger om dit offline te zetten wanneer je niet gestoord wil worden. Maar voor mannen is het ook leuke om dit af te zetten wanneer je aan het chatten bent met een potentiële date. Zoals bij de meeste datingsites moet je voor de meeste mogelijkheden betalen, maar registratie is gratis.

Lid worden of niet?

Victoria Milan ziet er echt een leuke datingsite uit. Als ik alle datingsites voor vreemdgaan vergelijk dan ziet deze er het beste uit. Er waren ook heel wat leden uit mijn provincie wat toch wel een goed teken is. Een groot plus punt is dat ze veel adverteren in België en dus ook heel wat nieuwe leden aantrekken. Om te zien of Victoria Milan iets voor jouw is kan je gratis registreren en zonder risico deze leuke datingsite uittesten.