Second Love: Discreet Vreemdgaan?

Share

Second Love is geen gewone datingsite. Het is een portaal waar je als gebonden man of vrouw een gelijkgestemde partner kan vinden om mee vreemd te gaan. Hoewel veel datingsites die zich richten op een kleinere doelgroep niet slagen kent secondlove.be al heel wat succes. Zoals je kan zien op hun website onderaan hebben ze al heel wat media aandacht gekregen. Blijkbaar spreekt het heel wat mensen aan om een affaire te hebben zonder dat ze daar al te veel moeten voor zoeken. Second Love biedt hiervoor natuurlijk de ideale oplossing.

De Inschrijving

Het spreekt voor zich dat je voor deze site geen ingewikkelde psychologische test moet ondergaan. Aangezien je een affaire zoekt en alle leden op de site ook weet je direct waar je aan toe bent. Nadat ik was ingeschreven kon ik voor het eerst een kijkje nemen in het ledengedeelte. Daar stond een bericht waar Second Love een man zoekt die anoniem wil vertellen over zijn leven als minnaar voor een artikel in flair. Het wil maar zeggen dat Second Love geen gewone datingsite is.

Op de datingsite zelf kan je eigenlijk niet heel veel doen met een gratis account wat ook normaal is. Er is natuurlijk een hoog anonimiteit gehalte aangezien het om een affaire gaat. Je kan wel profielen zoeken maar geen foto’s zien. Om foto’s te zien moet je betalend lid worden. Je kan contact opnemen met andere leden via een tekstbericht of de chat functie. Met een gratis account kan je een knipoog versturen.

Veel Keuze Voor Vrouwen

Het enige probleem met second love is de verhouding tussen mannen en vrouwen. Vrouwen hebben keuze zat maar mannen moeten het doen met wat minder keuze. Toch zijn er verschillende mannen die er een minnares vinden. En voor vrouwen… tjah, het is er net een snoepwinkel. Keuze zat!

Lid Worden

Ondanks het feit dat er veel meer mannen zijn dan vrouwen is SecondLove.be wel degelijk één van de betere datingsites. Het heeft een duidelijke doelgroep (mensen die willen vreemdgaan) en er zijn weinig tot geen fake profielen op de site. Een premium lidmaatschap kost €24,99 per maand, maar je kan altijd gratis registreren om zo een kijkje te nemen in het ledengedeelte.