Rendez-Vous.be: De Succesvolste Datingsite in België?

Share

Rendez-Vous.be is een oude bekende van mij. Ik ben er ooit lid van geweest en heb goede herinneringen aan de datingsite. Op de voorpagina legt Rendez Vous een ambitieuze verklaring af, namelijk dat ze de succesvolste datingsite van België zijn. Ze hebben alleszins veel leden en je kan hier en daar ook positieve ervaringen lezen van mensen die lid geweest zijn van de site. Dat is altijd een goed teken.

Niets Te Verbergen

Eén van de belangrijkste zaken waarom je vertrouwen kan hebben in Rendez-Vous.be is het feit dat je kan zoeken naar leden en profielen bekijken zonder dat je ook effectief moet inschrijven. Zowat bij alle datingsites kan je dit pas na de inschrijving. Ze hebben dus niks te verbergen en dat is alleen maar positief.

De Inschrijving

Om in te schrijven hoef je enkel in te vullen of je een man of vrouw zoekt, een gebruikersnaam en paswoord, je email, waar je woont en hou oud je bent. Je kan nu direct je profiel vervolledigen door middel van wat meer informatie over je zelf te geven, alsook over je ideale partner. Ik moet bekennen dat de site heel goed in elkaar ziet en er strak uitziet.

In je profiel kan je naast foto’s ook video’s toevoegen. Je kan ook een stembericht aanmaken om mensen op je profiel te verwelkomen. Dit is een leuke aanvulling die uniek is aan rendez-vous.be. Je kan ook een Quiz&Klik aanmaken. Dit is een vragenlijst die je zelf opstelt om door andere leden te laten invullen. Je kan ook Quizzen van andere leden invullen. Dis is een leuke manier om iemand beter te lezen kennen. Nog een functie dat origineel is aan rendez-vous.be is de mogelijkheid om gecontacteerd te worden op je telefoon zonder dat je daarvoor je telefoonnummer moet vrijgeven. Een ander lid belt naar Rendez-Vous.be die je op zijn beurt doorverbindt naar je telefoon. Je kan deze functie zo instellen dat je enkel gecontacteerd wordt op de door jouw uitgekozen tijdstippen.

Je kan je interesse voor een ander lid laten blijken door een knipoogje of een smiley te versturen. Er is ook de mogelijkheid om te chatten of een tekstbericht te versturen. Voor de durvers onder ons is het mogelijk om een lid op te bellen via een speciaal nummer die je dan doorstuurt naar je mogelijke date.

Lid Worden

Rendez-Vous.be is één van de beste datingsites van België. Dankzij hun groot ledenbestand en nuttige website functies krijg je waar voor je geld. Het is ook één van de goedkoopste datingsites. Je kan je altijd gratis registreren om een kijkje te nemen in het ledengedeelte. Indien je geen volledig abonnement wil nemen kan je opteren voor een ontdekkingsabonnement die je 4 dagen toegang biedt tot alle functies en is ook eenvoudig te betalen via sms.