Parship: Datingsite Voor Serieuze Relaties

Share

Parship.be is een bekende naam in de datingindustrie. De naam Parship komt eigenlijk van het Engelse woord partnership. De datingsite richt zijn pijlen vooral op mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

De Statistieken

Volgens de website is 76% van de leden hoogopgeleid. Het merendeel is dus in het bezit van een bachelor- of een masterdiploma. 85% van de leden is meer dan dertig jaar oud en de balans tussen geregistreerde mannen en vrouwen is 49% mannen – 51% vrouwen. Verder wordt er vermeld dat men via een enquête heeft kunnen uitmaken dat 38% van de leden een partner heeft kunnen vinden via Parship.

De Inschrijving

Registratie is gratis, je hoeft enkel je email en een wachtwoord op te geven. Direct daarna krijg je een knoert van een persoonlijkheidstest voorgeschoteld. Het is belangrijk dat deze goed wordt ingevuld want op basis daarvan krijg je de individuele partnervoorstellen. Hou er rekening mee dat de test wel wat tijd in beslag kan nemen.

Van zodra je de persoonlijkheidstest hebt ingevuld kom je in het ledengedeelte terecht waar je een aantal partnervoorstellen krijgt voorgeschoteld. In mijn geval waren dat er redelijk veel (zo’n 930). De partnervoorstellen kan je sorteren op basis van matching-punten (gelijkenissen in de persoonlijkheidstest), laatste keer online en afstand. Je kan je zoekinstellingen ook wijzigen om zo een aantal profielen te filteren in de zoekresultaten.

Leden Contacteren

Je kan contact opnemen met andere leden door middel van een ijsbreker te versturen (een soort vragenlijst), een glimlach of door foto’s vrij te geven. Je kan ook een bericht versturen, al moet je daarvoor wel premium lid worden. Verder kan je zien wie je profiel bezocht heeft en wie er eventueel interesse heeft. Je kan ook zien welke profielen jij al bezocht hebt.

Zelf Lid Worden

Er zijn zowel mensen met negatieve als positieve ervaringen. Met datingsites waar je met mensen in contact komt is dit onvermijdelijk. Parship.be is evenwel zeker niet fake en doet er alles aan om hun leden zoveel mogelijk aan een Partner te helpen. Je kan gratis inschrijven om zo kennis te maken met Parship, je kan later nog altijd overstappen naar het premium lidmaatschap. De meeste singels in het ledenbestand willen echt wel een serieuze relatie. Registreer nu gratis en neem een kijkje te nemen in het ledengedeelte.