Datingtest.be

Blog

Onderscheid je met het eerste bericht

December 8 2013 by

Maak je gebruik van online dating, maar krijg je helaas weinig reacties op de berichten die je aan andere leuke singles verstuurt? Het zijn voornamelijk mannen die veel berichten sturen naar de vrouwen, die vervolgens een selectie kunnen maken. Zorg ervoor dat je als man opvalt, door in te spelen op iets wat je gezien hebt in haar profiel, of iets dat jullie gemeen hebben. Je kunt je succes met online dating dan enorm vergroten, puur op basis van de manier waarop je een eerste bericht opstelt

Mannen schrijven de vrouwen

Binnen online dating is het heel gebruikelijk dat de man reageert op het profiel van de vrouw. Als man stap je in de kroeg op een vrouw af wanneer je haar leuk vindt, online werkt dat niet anders. Zorg er daarom voor dat je een eerste bericht schrijft, op basis waarvan ze meteen interesse in je heeft en je de mogelijkheid hebt om je te onderscheiden van anderen. Je zorgt er daarmee voor dat je binnen online dating leuke vrouwen aan kunt schrijven en je de kans groot maakt dat je ook daadwerkelijk een reactie krijgt.

Vrouwen selecteren binnen de berichten

Op het moment dat vrouwen gebruik maken van online dating ontvangen ze per week al snel 10 eerste berichten van verschillende mannen. Zorg ervoor dat je opvalt, door een leuk onderwerp te kiezen en het bericht opvallend te beginnen. Gebruik een passende aanhef en ga vervolgens meteen in op haar profiel of wat je van haar gezien of gelezen heb.

Let op! Het is niet verstandig om in te spelen op haar uiterlijk. Beschrijf geen mooie ogen, mooi haar en zeker geen mooie vrouwelijke vormen. Dit zijn zaken waar vrouwen snel op afknappen, aangezien veel mannen deze afgezaagde methode kiezen.

Wees origineel en val op

Probeer in plaats daarvan origineel te zijn door in te haken op haar werk, haar opleiding of bijvoorbeeld haar achtergrond. Hebben jullie iets gemeen? Beschrijf dit in het eerste bericht en geef aan dat je daarom graag met haar in contact zou komen. Gebruik online dating om het eerste contact te leggen en jezelf de tijd te gunnen om rustig na te gaan hoe je het best een gesprek kunt beginnen. In de kroeg sta je dan met je mond vol tanden, binnen online dating heb je alle tijd om het eerste bericht zo goed mogelijk op te stellen.

Foto door: imagerymajestic