Datingtest.be

Blog

Mobiele online dating

July 1 2013 by

mobile online datingEen van de laatste trends op het gebied van online dating is de mobiele toegang. Je zorgt er daarmee voor dat je op ieder gewenst moment een bericht kunt versturen, of je verrast kan worden door een bericht van de ander. We hebben onze smartphone over het algemeen altijd bij ons, waardoor mobiele online dating een uitstekende vorm van contact te bieden heeft. Jullie kunnen elkaar uitstekend beter leren kennen en het is natuurlijk spannend om op termijn eens telefonisch contact met elkaar op te nemen, om de stem van de ander te horen…

Dating via je smartphone

Dating via je smartphone werkt op een heel eenvoudige manier, aangezien je eenvoudig chatberichten kunt versturen. Veel van de online datingsites bieden je tegenwoordig de mogelijkheid om een app (applicatie) te downloaden of gebruik te maken van een mobiele website. Het is uiteraard van belang om in te loggen en op die manier aan te geven dat je gebruik wilt maken van je profiel. Vervolgens kun je op zoek gaan naar die leuke single waarmee je graag contact op wilt nemen of waar je een foto van wilt bekijken. Stuur een bericht en verwacht bovendien snel een leuke reactie!

Altijd en overal contact

Het grote voordeel van mobiele dating via je smartphone is dat je altijd en overal even contact op kunt nemen. Je bent niet langer gebonden aan de computer, waardoor je bijvoorbeeld ook onderweg even een berichtje kunt sturen, of je al wat kunt lezen van de ander wanneer je wakker wordt. Je hebt altijd contact met elkaar, of in ieder geval de mogelijkheid om contact op te nemen. Krijg je nu al geen genoeg van die ander? Dan is het een goed idee om eens op zoek te gaan naar de mogelijkheden van mobiele dating.

Chatten en bellen

Je kunt via mobiele dating natuurlijk met elkaar chatten, waardoor je eenvoudig kleine berichten kunt versturen. Het is daarnaast spannend om op een bepaald moment eens op te bellen, aangezien je dan de stem van de ander kunt horen. Houd er rekening mee dat dit voor jou zal voelen als een grote stap, maar dat dit voor de ander ook het geval is. Probeer op de chat eens te spreken over het opbellen van elkaar. Zijn jullie er aan toe? Dan is dat de mooiste stap van dating via je smartphone, aangezien jullie elkaar dan echt kunnen leren kennen!

Foto door Ambro