Datingtest.be

Blog

Mobiel contact bij online dating

August 21 2013 by

Maak je gebruik van online dating, of ben je benieuwd naar de leuke singles die daar op je zitten te wachten? Je kunt tegenwoordig ook gewoon gebruik maken van je mobiele telefoon, waardoor het niet langer nodig is om dag in dag uit achter je computer te kruipen. In plaats daarvan kun je ook onderweg even een berichtje sturen, mits je gebruik maakt van een online datingsite waar je ook mobiel goed terecht kunt.

Chat via je mobiele telefoon

Veel van de moderne online datingssites bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van een mobiele website. Dit betekent dat je door de profielen met leuke singles kunt bladeren, maar dat je daarnaast de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van een chat. Vergelijk dit met Whatsapp op je mobiele telefoon, of de chat zoals je die kent van Facebook. Je kunt gemakkelijk een berichtje sturen, bijvoorbeeld om de ander te vragen wat hij of zij nu aan het doen is. Neem op verschillende momenten van de dag contact op, om de ander steeds een beetje beter te leren kennen.

Nummers uitwisselen

Ben je al een stap verder, bijvoorbeeld omdat je elkaar nu een paar weken of maanden via het online daten kent? Dan heb je uiteraard ook de mogelijkheid om nummers uit te wisselen. Houd er echter rekening mee dat je de ander niet zomaar je nummer kunt laten verwijderen, dus ga hier voorzichtig mee om. Wil je het graag op zeker spelen? Dan kun je een prepaid telefoon kopen, om dat nummer vervolgens aan je dating contacten te geven. Later kun je alsnog aangeven dat je een nieuw nummer hebt, indien jullie bijvoorbeeld af beginnen te spreken.

Contact met meerdere singles

Wil je contact houden met meerdere singles? Dan is het verstandig om niet te snel over te gaan tot het uitwisselen van nummers of het gebruik maken van de chat. Zorg er met af en toe een berichtje voor dat het ook voor de ander spannend blijft. Het is niet erg om de ander gewoon eens een paar uur of een paar dagen op een reactie te laten wachten, dat zorgt ervoor dat het verlangen alleen maar toe zal nemen. Bovendien houd je op die manier het overzicht binnen de online dating, zodat je de juiste reacties aan de juiste singles blijft sturen.