Match4me: Dating Voor Hoger Opgeleide Singles

Share

Match4me is een datingsite die zijn pijlen richt op hoger opgeleide singles. De datingsite is al actief sinds 2007 en is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde op de Belgische datingmarkt. Op hun website kan je een artikel lezen vanuit het Nieuwsblad van een zekere Iris die de liefde gevonden heeft via Match4me.be. Dit is natuurlijk geen garantie op succes maar het heeft wel aan dat je wel degelijk een date kan vinden via deze website. Er zijn heel wat hoger opgeleide singles in België dus aan leden hebben ze geen tekort. De datingsite is een onderdeel van MatchMedia en is actief in verschillende Europese landen.

De Inschrijving

Je kan je volledig gratis inschrijven door aan te geven of je een man of vrouw zoekt, een nickname te kiezen, een wachtwoord en je email adres. Voor je een kijkje kan nemen in het ledengedeelte dien je eerst nog wat meer informatie op te geven om je profiel te vervolledigen. Ook wat je interesses zijn en wat je graag doet in je vrije tijd kan je invullen al is dat geen vereiste. Zodra je profiel compleet is kan je een kijkje nemen in het ledengedeelte.

De website is simpel en overzichtelijk wat de gebruiksvriendelijkheid bevordert. Er zijn een aantal leuke functies die helpen om van Match4me een echte online community te maken. Je kan zien wie er recent is ingelogd, wie op dit ogenblik online is en welke de nieuwste leden zijn. Een andere functie die me wat doet denken aan de Facebook wall is de things2share pagina. Via deze pagina kan je berichtjes de wereld insturen die door alle leden van Match4me.be te lezen zijn. Dankzij deze functie zijn er heel wat leuke discussies en interacties onder de leden.

Leden Contacteren

Bij Match4me kan je ook een aantal psychologische test doen al is dit zoals bij sommige andere websites geen vereiste. Het kan je misschien wel helpen met het vinden van een geschikte partner. Via de zoekfunctie kan je leden filteren volgens jouw vereisten. Leden contacteren kan door een interesse berichtje te versturen. Dit is een standaard berichtje voor gratis accounts. Je kan ook converseren via de 1-op1 live chat en het is natuurlijk ook mogelijk om een tekstberichtje te versturen.

Lid Worden

Match4me.be is een leuke datingsite voor hogeropgeleiden. Met weinig fake profielen en veel interactie onder de leden maak je via deze site een reële kans om een aan een date te raken. Om van alle functies te genieten kan je een betalend lidmaatschap aanschaffen voor zo’n €7,50 per maand. Inschrijven is volledig gratis zodat je al kan genieten van de basis functies.