Homodating? Vergelijk datingsites voor holebi’s

Hieronder vind je de beste homodating websites in België en daarbuiten. Het is aan te raden om eerst even een proef abonnement te nemen zodat je alle datingsites kan vergelijken en zo degene nemen die het best bij jouw past. Inschrijven is volledig gratis.

Be2 Gay

Aantal leden: Groot

Be2.be is een website die leden heeft over heel de wereld. Ook in België en Nederland heeft Be2 veel lesbiennes en homo’s onder hun leden. De leden komen uit alle lagen van de bevolking. Mijn partnervoorstellen waren kelners, bouwvakkers, vertegenwoordigers, verplegers, vrachtwagenchauffeurs, ondernemers, enz…Het doel van Be2 is om zoveel mogelijk leden een partner te Verder lezen…

Premium Lid: €19,90 p/m
Detail: De datingsite voor holebi’s die een duurzame en bevredigende relatie zoeken.

Bezoek Website
Gratis aanmelden

Gay Parship

Aantal leden: Groot

GayParship.be is een onderdeel van Parship. Het is eigenlijk exact dezelfde website, enkel de voorpagina is zo ingericht om meer aan te spreken tot homo’s. Niettemin is het doel van Gay Parship hetzelfde en dat is mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie te helpen aan een geschikte partner. Parship komt niets voor Verder lezen…

Premium Lid: €19,90 p/m
Detail: De datingsite hoger opgeleide holebi’s met wetenschappelijke persoonlijkheidstest.

Bezoek Website
Gratis aanmelden
Holebi singles die op zoek zijn naar een relatie of een leuke date hebben talloze opties om uit te kiezen online. Er bestaan zowel homodating sites die zich enkel richten op homo’s en lesbiennes en generieke datingsites waar zowel hetero’s als holebi’s terecht kunnen. Deze websites bieden tal van functies en middelen die inspelen op hun steeds groeiende holebi ledenbestand.
homodating

Voordelen van online dating voor holebi’s

Waarom niet gewoon een date zoeken via de traditionele weg? Wat hebben datingsites meer te bieden? Er zijn zowel voordelen als nadelen verbonden aan online dating. Het is aan jouw om deze voordelen en nadelen tegen elkaar af te wegen. Wat betreft homodating zijn er een aantal unieke voordelen waardoor het op z’n minst een optie is die je moet overwegen.

Groot ledenbestand

De datingsites op deze website hebben meestal een groot aantal leden. Daarbovenop heb je ook zekerheid over hun geaardheid. Wanneer je op stap gaat is deze zekerheid niet altijd aanwezig. Afhankelijk van waar je woont zijn er niet altijd dating mogelijkheden voor holebi’s in de buurt. En ook als die er wel zijn is het niet slecht om je horizon te verbreden, want laten we eerlijk zijn, online dating is een gemakkelijke manier om je huidige opties uit te breiden.

Welke datingsite past het best bij jouw?

Zoek je een vluchtige flirt of een serieuze relatie? De ene datingsite zal zich meer concentreren op een serieuze relatie dan de andere. Gay Parship and Be2 zijn voornamelijk voor holebi’s die een serieuze relatie zoeken. Bij Parship heb je dan nog het feit dat hun leden voornamelijk hoog opgeleid zijn. Het kan zeker geen kwaad om je bij verschillende datingsites in te schrijven. Inschrijven is gratis en zo heb je de tijd om te kijken of het ledengedeelte je bevalt.

Kostprijs vergelijken

Datingsite hanteren verschillende abonnementen. De ene is duurder dan de andere. Ze hanteren wel allemaal een korting wanneer je voor een langere periode abonneert. Als je bijvoorbeeld voor 3 maanden abonneert zal dat per maand duurder zijn dan wanneer je voor een jaar abonneert. Sommige mensen geven de voorkeur aan datingsites met een hogere kostprijs omdat je dan bijna altijd mensen hebt die serieuze relatie zoeken. Wanneer de kostprijs lager is de drempel om lid te worden iets lager en heb je misschien meer leden.

Functionaliteit en extra’s

Welke functies krijg je bij je abonnement en bieden ze ook wat extra zoals een contact garantie? Dit zijn zaken die in acht moet nemen vooraleer je een keuze maakt. Met sommige sites kan je via je mobile telefoon op de hoogte blijven van berichtjes, terwijl andere sites misschien meer doen voor de sociale interactie in het ledengedeelte. Sommige datingsites organiseren ook offline activiteiten zoals fuiven en andere evenementen. Een contact garantie biedt je dan weer de zekerheid dat je een aantal leuke partnervoorstellen zal worden aangeboden.