Datingsites Voor Hoger Opgeleiden

Hieronder vind je de beste datingsites voor hogeropgeleide singles in België en daarbuiten. Het is aan te raden om je eerst gratis in te schrijven voor een proefabonnement om zo de datingsites te vergelijken. De ene website zal beter bij jouw persoonlijke voorkeuren passen dan de andere. Door je gratis in te schijven loop je geen risico en ga je ongetwijfeld de juiste keuze maken.

Parship

Aantal leden: Groot

Parship.be is een bekende naam in de datingindustrie. De naam Parship komt eigenlijk van het Engelse woord partnership. De datingsite richt zijn pijlen vooral op mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De Statistieken Volgens de website is 76% van de leden hoogopgeleid. Het merendeel is dus in het bezit van een bachelor- Verder lezen…

Premium Lid: €19,90 p/m
Detail: De datingsite voor hoger opgeleide singles. Partnervoorstellen op basis van een persoonlijkheidstest.

Bezoek Website
Gratis aanmelden

EliteDating

Aantal leden: Groot

EliteDating is een datingsite voor hoger opgeleiden. De eerste keer dat ik van EliteDating gehoord heb was in een reclame op National Geographic. De slogan luid “voor singles met niveau”. EliteDating.be richt duidelijk zijn pijlen op de vrijgezel die van een hogere opleiding genoten heeft. Laat je dat wel niet afschrikken want iedereen is welkom Verder lezen…

Premium Lid: €7,90 p/m
Detail: Elite Dating (Edarling) is de datingsite voor hoger opgeleide singles met niveau.

Bezoek Website
Gratis aanmelden

Match4me

Aantal leden: Groot

Match4me is een datingsite die zijn pijlen richt op hoger opgeleide singles. De datingsite is al actief sinds 2007 en is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde op de Belgische datingmarkt. Op hun website kan je een artikel lezen vanuit het Nieuwsblad van een zekere Iris die de liefde gevonden heeft via Match4me.be. Dit is Verder lezen…

Bezoek Website
Gratis aanmelden

datingsites-voor-hoger-opgeleidenHet kan best wel frustrerend zijn om als hoger opgeleide op date te gaan met iemand die niet op dezelfde golflengte zit en over dezelfde dingen kan praten. Je hebt niks tegen deze persoon maar je wil er niet noodzakelijk een relatie mee. Daarbovenop hebben hoger opgeleiden vaak veeleisende jobs waardoor je niet zoveel tijd hebt om te daten. In plaats van tijd te verliezen met traditionele datingsites kies je beter voor een datingsite voor hoger opgeleiden. Zo ben je relatief zeker dat je een date zal vinden die zelf ook van een hogere opleiding genoten heeft. Het is nu eenmaal zo dat hoger opgeleide singles anders communiceren. Een date met iemand die een gelijkaardige opleidingsachtergrond genoot kan de kans op een geslaagde date alleen maar ten goede komen.

Voordelen van online dating voor hoger opgeleiden

De noden van hoger opgeleide singles zijn anders die die van de ongeschoolde persoon. Mensen met een hogere opleiding stellen hogere eisen aan communicatie en een beter begrip van persoonlijke aandacht dan mensen zonder de educatieve achtergrond. Ze hebben zware studies doorgaan en bouwen meestal ook een rijke carrière uit. Hoger opgeleide singles verwachten dat hun partner gelijkaardige ervaringen zal hebben en in staat zullen zijn om hun drukke levensstijl te delen. Jammer genoeg is het vinden van een geschikte partner tijdens het uitbouwen van een carrière niet altijd makkelijk. Daarom zijn online datingsites zeker het overwegen waard.

Geen tijdverlies

Doordat hoger opgeleide singles dikwijls een drukke levensstijl hebben is het niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken voor het vinden van een geschikte partner. Uitgaan en socializen neemt veel tijd in beslag en bied geen garantie op succes. Online datingsites voor hoger opgeleiden hebben dikwijls een persoonlijkheidstest of een vragenlijst waardoor je meer kans hebt om gekoppeld te worden aan een compatibele partner. Via hun profiel heb je ook een overzicht van bepaald eigenschappen of kwaliteiten van de potentiële date. Meestal heb je ook toegang tot een gedetailleerde zoekfunctie die je kan helpen om een keuze te maken tussen de partnervoorstellen.

Goed Evenwicht Tussen Mannen en Vrouwen

Uit een wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat vrouwen intelligente mannen over het algemeen aantrekkelijker vinden. Ook sociale status is voor veel vrouwen belangrijk. Mannen vinden het dan weer belangrijker dat hun vrouw lief, zorgzaam en aantrekkelijk is en plaatsen de sociale ladder en intelligentie een trapje lager. Wat heeft dit nu te maken met online dating? Het is zo dat veel datingsites overwegend mannen hebben als leden. Bij datingsites voor hoger opgeleiden ligt het percentage mannen lager waardoor je een goede balans hebt tussen mannen en vrouwen.