Datingtest.be

Blog

Hoe verberg je vreemde trekjes en opvallende motieven bij online dating?

November 11 2015 by

rare wieten op datingsitesSuccesvol online daten? Zorg er dan voor dat je niet te ‘gek’ of ‘vreemd’ overkomt, bijvoorbeeld door hier in je profiel goed rekening mee te houden. Er zullen enkele singles zijn die graag met iemand daten die het hart op de tong lijkt te hebben, anderen zoeken waarschijnlijk naar een meer serieuze gesprekspartner. Online dating wint de laatste jaren sterk aan een serieus karakter, dus hier volgen enkele tips om je profiel wat minder ‘gek’ te laten lijken dan je wellicht bent.

Wees nonchalant in je profiel

Het is onder andere de moeite waard om wat nonchalance aan te brengen in je profiel. Geef er aan dat je ‘gewoon zoekt naar een leuk contact’, in plaats van dat je al meteen laat weten dat je een serieuze relatie wenst om naar je familie eindelijk voor vol te worden aangezien. Heb je de hoop snel een gezin te kunnen stichten of heb je andere grootste plannen? Laat dit nog maar even achterwege. Zorg er bovendien voor dat je in het profiel nog niet alles vertelt, verlaag de drempel om je gewoon naar meer informatie te vragen. Zet gewoon in je profiel dat anderen je alles mogen vragen over wat ze graag willen weten.

Laat de hond zien en vertel over reizen

Sta je regelmatig gek op de foto of kom je op de meest vreemde plekken? Het is altijd een goed idee om aan te geven dat je een hond hebt of je veel van reizen houdt. Indien je een hond hebt staat het je als het ware vrij om af en toe gek te doen, net als wanneer je een mooie reis maakt. Je kunt excuses creëren voor de vreemde foto’s die je wellicht van jezelf hebt, door gebruik te maken van je hond en je liefde voor reizen.

Humor en sarcasme

Tenslotte is het altijd een goed idee om humor en sarcasme toe te passen in je profiel, mits je dat met mate doet. Iemand anders die je nog niet kent kan een verkeerde indruk van je krijgen wanneer je overal een grapje van lijkt te willen maken. Online dating vraagt om een goede balans en een profiel dat nieuwsgierig maakt. Je kunt wat dat betreft best een grapje maken, maar met name sarcasme brengt een belangrijk gevaar met zich mee wanneer je daar niet op de juiste manier mee omgaat.