Datingtest.be

Blog

Handige dating tips voor mannen

November 26 2013 by

Wil je gebruik maken van online dating, voor een leuk contact of wellicht de liefde van je leven? Het is verstandig om zoveel mogelijk mannen of vrouwen aan te spreken, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Dit is de wet van de grote getallen, op het moment dat je er meer aanspreekt heb je automatisch meer kans op succes. Zorg daarnaast echter voor een goede voorbereiding op online dating, aangezien je op basis daarvan kunt zorgen voor een grotere kans op een leuke date.

Ga samen shoppen

Ga bijvoorbeeld samen shoppen, voordat je op de foto gaat voor je profiel. Binnen het online daten is de eerste indruk van groot belang, net als wanneer je de ander persoonlijk ontmoet. Ga winkelen met een goede vriend of vriendin, die zichzelf goed weet te kleden. Koop nieuwe kleren en ga hierin op de foto. Kies een gewaagde outfit waarin je graag een keer uit zou gaan, maar overdrijf niet en zorg ervoor dat je je er wel prettig in kunt voelen. Je zal merken dat online dating een stuk soepeler verloopt wanneer je spontaan op de foto staat, in die leuke nieuwe outfit.

Wees origineel en opvallend

Ook op het moment dat je contact opneemt binnen online dating is het van belang om op te vallen. Open met een leuke openingszin en vraag bijvoorbeeld niet direct welke studie de ander doet of waar hij of zij woont. Plaag elkaar zo nu en dan een beetje en praat over zaken als reizen, avonturen of zelfs seks. Bouw dit rustig op, maar voorkom dat de gesprekken al snel saai worden. Probeer het ook bewust eens met elkaar oneens te zijn, aangezien veel vrouwen er niet van houden dat mannen het altijd maar met hen eens zijn.

Maak het spannend

Geef niet direct alles over jezelf prijs, een beetje mysterie komt de spanning alleen maar ten goede en zorgt ervoor dat de ander interesse in je houdt. Ga bovendien samen spannende dingen doen of geef de ander subtiele hints over waar je woont, wie je echt bent of waar je van houdt. Het zijn deze spannende dingen die online dating interessant maken en dit bovendien kunnen houden. Zorg ervoor dat de ander honger naar je blijft houden en zet die leuke single niet direct een bord vol heerlijk eten voor haar neus, aangezien de spanning er dan snel af zal zijn.