Datingtest.be

Blog

Gebruik meerdere foto’s bij een datingsite

June 21 2013 by

profiel foto datingsiteOnline dating staat of valt met een eerste indruk, aangezien die goed moet zijn. Zorg ervoor dat die ander direct kan zien hoe je in elkaar zit, of daar in ieder geval een beeld van krijgt. Net als in een echte conversatie heb je maar één kans om een eerste indruk te maken. Het is daarom van belang om een goede profielfoto te gebruiken, maar daarnaast te zorgen voor een volledige foto en als het even kan ook nog een actiefoto. De kans op succes bij online dating wordt zo een stuk groter!

Profielfoto kiezen

Het is allereerst van belang om een geschikte profielfoto te kiezen. Ga op zoek naar een foto waar je in ieder geval alleen op staat. Je voorkomt op die manier dat er twijfel ontstaat over wie je bent op de foto. Bovendien is het verstandig om een foto te kiezen waar je hoofd, samen met je schouders en eventueel je armen op staan. Op datingsites bladert men vaak door een overzicht met foto’s, waardoor deze voldoende close-up dient te zijn om direct de aandacht te kunnen trekken.

Volledige foto in profiel

Het is daarnaast verstandig om je online dating profiel uit te breiden met een tweetal andere foto’s, waar een volledige foto van jezelf in ieder geval onderdeel van uit maakt. Met een volledige foto van jezelf kun je er immers voor zorgen dat de ander kan zien hoe lang je (ongeveer) bent, wat je kledingstijl is en hoe je in het leven staat. Kies voor een volledige foto naast je profielfoto. Op die manier kun je anderen die via online dating geïnteresseerd in je zijn de mogelijkheid bieden om even verder te kijken nadat ze je profielfoto hebben gezien.

Actiefoto plaatsen

Tenslotte is het verstandig om een actiefoto te plaatsen, aangezien je op die manier wat meer ‘leven’ toe kunt voegen aan je profiel. Nadat een ander je profielfoto heeft gezien en bovendien heeft gekeken naar je volledige foto is het een goed moment om een actiefoto aan te bieden, zodat je aangeeft dat je zin hebt in een leuke date! Laat anderen meekijken naar de foto’s die je van jezelf hebt en maak samen een keuze. Op die manier zorg je ervoor dat je de kans op succes zo groot mogelijk maakt, waardoor online dating hartstikke leuk zal zijn!

Foto door imagerymajestic