GayParship: Serieuze Relatie Voor Holebi’s

Share

GayParship.be is een onderdeel van Parship. Het is eigenlijk exact dezelfde website, enkel de voorpagina is zo ingericht om meer aan te spreken tot homo’s. Niettemin is het doel van Gay Parship hetzelfde en dat is mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie te helpen aan een geschikte partner. Parship komt niets voor niets van het Engelse woord partnership.

De Statistieken

Volgens GayParship is 72% van hun leden hoogopgeleid. De meeste leden zouden dus in het bezit zijn van een bachelor of een master diploma. 70% van de leden zoekt een serieuze relatie wat veel is in vergelijking met andere websites die zicht richten tot homo’s. 55% van de leden zijn homo’s en 45% zijn lesbiennes. Verder laat de datingsite weten dat 32% van de leden een relatie gevonden heeft via de website. Men kwam tot dit besluit door de enquête die men opstuurt na afloop van het premium lidmaatschap.

De Inschrijving

Registreren is volledig gratis, men vraagt enkel om een email en een wachtwoord op te geven. Als volgt krijg je een grote persoonlijkheidstest. Op basis van deze test zal men je geschikte partner voorstellen aanbieden. De test kan wel makkelijk 30 minuten in beslag nemen als je het goed wil doen.

In het ledengedeelte krijg je direct een aantal partnervoorstellen voorgeschoteld. De personen die worden voorgesteld worden aangeboden op basis van de persoonlijkheidstest. Je kan de partnervoorstellen sorteren volgens verschillende criteria zoals afstand, wanneer men voor het laatst online was of volgens matching-punten. Je kan ook je zoekinstellingen aanpassen om zo andere partnervoorstellen te krijgen.

Contact opnemen kan via het versturen van een ijsbreker (een vragenlijst), door foto’s vrij te geven, of door een glimlach te versturen. Om een bericht te versturen moet je premium lid worden. Je kan ook zien welke leden je profiel bezocht hebben en wie er eventueel interesse heeft.

Lid Worden

GayParship is een serieuze datingsite met goede bedoelingen. Zoals met alle datingsites zijn er zowel positieve als negatieve reacties. Niet iedereen vind een date en dat is natuurlijk niet altijd leuk, maar een slagingspercentage van 32% is bijzonder hoog voor een datingsite. De prijs voor een premium lidmaatschap is €19.90. Je kan je altijd gratis registreren om eens een kijkje te nemen in het ledengedeelte.