Datingtest.be

Blog

Familie Beckham doet boekje open over dating in huis

January 28 2016 by

online dating met Davind BeckhamBekende Vlamingen zullen zich er ongetwijfeld in herkennen, de familie Beckham merkt dat dochter Harper al heel wat aanbidders heeft. Het meisje is pas 4 en hoeft zich er nog niet zo druk over te maken als Brooklyn die onlangs een date had, maar feit is dat de Beckhams er behoorlijk strenge dating-richtlijnen op nahouden. De populariteit van de kinderen is groot, volgens de familie Beckham is het van groot belang dat zij zich goed bewust zijn van hoe dating voor hen in elkaar zal zitten.

Mee met de eerste date van Brooklyn

David Beckham liet eerder al een keer zien dat hij het niet zo gemakkelijk vindt om zijn kinderen los te laten, Brooklyn had laatst een date die op z’n minst op een bijzondere manier verliep. Zodra kinderen de leeftijd krijgen om dating uit te gaan proberen krijgen zij over het algemeen de vrijheid om dit zelf te ontdekken. Victoria stond er echter op dat David mee ging tijdens de eerste date van Brooklyn en zo geschiede. David Beckham zat in hetzelfde restaurant als zijn kind, om in de gaten te houden wat er zou gebeuren.

Streng toezicht door David

Voor Harper lijkt het toezicht nog strenger te worden, ook al is zij op dit moment pas 4. De Beckhams zijn zich er goed van bewust dat dating er voor hen net wat anders uit zal zien. De kinderen kunnen nu al rekenen op een groot aantal aanbidders, een groot deel van hen zal de dating-mogelijkheden niet slechts uitproberen omwille van de liefde. Wat dat betreft kunnen we dating voor de Beckhams of voor bekende Vlamingen natuurlijk moeilijk vergelijken met onze eigen activiteiten op dat gebied.

Wij hebben de mogelijkheid om online een datingsite te openen en op zoek te gaan naar een leuk contact. Daarnaast zijn er handige apps beschikbaar om met anderen in contact te komen. We kunnen verschillende singles ontmoeten, waar we een leuk contact mee kunnen opbouwen of die we zelfs een keer kunnen ontmoeten. Dating is wat dat betreft niet spannend en dankzij de apps en website is de drempel enorm veel lager komen te liggen. Dat brengt aan de andere kant uitdagingen mee voor David Beckham en zijn familie, omdat een groot aantal anderen toegang zou kunnen krijgen tot de persoonlijke omgeving van de kinderen.