EliteDating: Datingsite Voor Serieuze Mensen

Share

EliteDating is een datingsite voor hoger opgeleiden. De eerste keer dat ik van EliteDating gehoord heb was in een reclame op National Geographic. De slogan luid “voor singles met niveau”. EliteDating.be richt duidelijk zijn pijlen op de vrijgezel die van een hogere opleiding genoten heeft. Laat je dat wel niet afschrikken want iedereen is welkom op de website, ook mannen en vrouwen met een “gewone opleiding”.

De Inschrijving

Registratie is gratis en makkelijk. Je hoeft enkel aan te geven of je man of vrouw bent en je email adres. Daarna krijg je een serieuze persoonlijkheidstest voorgeschoteld die gebruikt wordt om je partnervoorstellen aan te bieden. De test kan wel makkelijk 30 minuten of meer in beslag nemen als je het goed wil doen.

Eens in het ledengedeelte is het mogelijk je profiel te vervolledigen en op zoek te gaan naar een geschikte partner. Je krijgt ook een aantal partnervoorstellen op basis van je persoonlijkheidstest. Je kan je zoekcriteria ook aanpassen om je partner keuzes te vergroten of te verkleinen.

Contact opnemen met een mogelijke partner kan door middel van een vragenlijst te versturen of een tekstbericht. Om een tekstbericht te versturen moet je wel premium lid worden. Een minpuntje is wel dat je het moet doen met de partner voorstellen die Elite Dating aanbied en je niet zelf op zoek kan gaan in hun database.

De sterke punten van Elite Dating zijn vooral dat de leden serieuze mannen en vrouwen zijn. Hoewel de matches eerder beperkt zijn hoeft dit niet noodzakelijk een nadeel te zijn. Op sommige websites wordt je gebombardeerd door matches waardoor je snel het overzicht verliest. Bij Elite Dating heb je een duidelijke keuze.

Lid Worden

Zoals altijd met datingsites zijn er mensen met positieve en negatieve ervaringen. Ik kan je wel vertellen dat EliteDating.be geen fake site is en je de mogelijkheid bied om een goede partner te vinden. Al bij al biedt Elite Dating waar voor zijn geld. Je kan al lid worden vanaf €7,90. Registratie is gratis, zo kan je al een kijkje nemen in het leden gedeelte.