EasyFlirt: Maakt Dating Makkelijk

Share

Easy Flirt is een datingsite voor mensen die opzoek zijn naar een serieuze relatie of een one-night stand. De website is zowel toegankelijk voor hetero’s als homo’s. Easyflirt heeft ook een app ontwikkeld voor iPhone en Android die je in staat stelt om ook via je smartphone op de hoogte te blijven van wat er in je account gebeurt.

De Inschrijving

Om je in te schrijven hoef je enkel op te geven of je een man of vrouw zoekt en uit welke regio je afkomstig bent. Daarna krijg je een aantal vragen voorgeschoteld over je uiterlijk en wanneer die zijn ingevuld ben je geregistreerd. Na bevestiging van je email adres kan je inloggen. Je kan er voor kiezen om een Messenger te installeren om via je desktop op de hoogte te blijven wanneer je berichten ontvangt of wanneer iemand met je wil chatten.

Via het leden gedeelte krijg je direct een overzicht van potentiële dates. Je kan partners zoeken op basis van leeftijd, locatie, laatste connectie en wie op dit moment online is. Je kan ook een geavanceerde zoekopdracht invoeren waar je veel meer opties krijgt om te filteren. Het is ook aangeraden om je profiel zo volledig mogelijk te maken. Via mijn profiel wijzigen heb je een hele pagina die je kan invullen met wat meer informatie over jezelf.

Een interessante functie van Easyflirt.be is de speedflirt. Met de speedflirt krijg je foto’s voorgeschoteld van leden, waarbij je moet aangeven of je de persoon wenst te ontmoeten of niet. Deze persoon krijgt dan een notificatie en komt op deze manier te weten dat je evenwel interesse hebt. Het is ook mogelijk om te chatten met of zonder webcam.

Lid Worden

Een voordeel van Easy flirt is dat het gratis is voor vrouwen. Mannen kunnen wel gratis inschrijven maar moeten betalen om contact te kunnen opnemen met andere vrouwen. Een nadeel vond ik dat veel leden nog geen foto hadden. Je kan al lid worden vanaf €17.99 per maand. Je kan gratis registreren om een kijkje te nemen in het ledengedeelte.