Datingtest.be

Blog

Dating biedt via omweg uitkomst voor doodzieke moeder

November 24 2015 by

online dating tinderOnline dating wint sterk aan populariteit, het zijn allang niet alleen jongeren meer die er gebruik van maken. Een goed voorbeeld van het grote voordeel van online dating kwam onlangs uit het buitenland, waar Rich O’Dea gebruik maakte van Tinder. Hij kwam een leuke vrouw tegen die uiteindelijk een geschikte donor voor een doodzieke moeder uit zijn vriendenkring bleek te zijn.

Leuk contact via Tinder

O’Dea zocht contact via Tinder, gewoon omdat hij op zoek was naar iemand om mee uit te gaan. Hij leidde een leven als single en baalde van zijn vrij saaie en eenzame leven op dat moment. Hij kwam er achter dat een dame op Tinder veel vrienden met hem gemeen had en volgens de app een ‘perfect match’ vormde. Hij besloot haar een berichtje te sturen, waardoor de twee aan de praat raakten. Vervolgens gingen ze met elkaar uit eten.

Tijdens het etentje sprak O’Dea over een doodzieke vrouw uit zijn vriendenkring. Hij vertelde zijn date dat zij zat te wachten op een donornier, maar dat het helaas tot nu toe nog niet gelukt was om daar aan te komen. Haar bloedgroep is o-negatief, waardoor in de vriendenkring helaas niemand een nier af kon staan.

Zijn date dacht na over wat hij verteld had en kwam tot de ontdekking dat ze zelf bloedgroep o-negatief heeft. Ze besloot contact met hem op te nemen en de vrouw in kwestie te redden. Op die manier heeft online dating via een omweg tot een reddende actie geleid, iets dat goed aangeeft dat het altijd de moeite waard is om nieuwe contacten op te doen. Online dating hoeft niet automatisch tot een relatie te leiden, het is goed mogelijk om elkaar beter te leren kennen en op die manier tot nieuwe vrienden te komen.

Online dating proberen

Uiteraard kun je online dating gewoon een keer online uitproberen, het is voldoende om aan te geven wie je bent, wat je zoekt en je vervolgens ergens online in te schrijven. Je kunt online met anderen in contact komen en bijvoorbeeld aangeven dat je een leuk contact zoekt, zonder dat de ander daar direct wat achter hoeft te zoeken. Je kunt wat dat betreft gebruik maken van online dating op de manier die je wilt, wellicht kom je een inspirerende leuke single tegen. Zoek je de liefde van je leven of heb je genoeg aan iemand om gezellig mee te kletsen? Online dating is in de beide gevallen uitstekend geschikt.