C-Dating: Erotisch Contact Zonder Verplichting?

Share

C-Dating.be is een website die zich richt op mensen die een relatie zoeken zonder verplichtingen. Volgens C-Dating is het mogelijk om via hun website erotische contacten te vinden. Of dat ook het geval is valt natuurlijk te bezien. Heel wat websites die seksdating promoten zijn niet altijd even succesvol.

De Inschrijving

Registreren is heel makkelijk, je hoeft enkel je geslacht op te geven en selecteren of je een man of vrouw zoekt. Daarna geef je wat meer informatie over jezelf zoals hoe oud je bent, je lichaamsbouw of de kleur van je haar. Je hoeft geen informatie op te geven zoals je naam of je adres, alles is volstrekt anoniem.

Eens ingelogd bij C-Dating kan je profiel vervolledigd worden en kan je foto’s toevoegen. Je kan ook je erotische type selecteren. Wat hiervan juist het doel is weet ik niet, maar ik vermoed dat het iets te maken heeft met de matches die je zal worden aangeboden. Je kan ook je zoek criteria aanpassen om zo betere contactvoorstellen te krijgen.

C-Dating werkt met contactvoorstellen. Toen ik mijn account had aangemaakt had ik één contact suggestie en de volgende dag kreeg ik er nog één. Met een gratis account worden die contacten na 24 uur verwijdert. Met een premium account kan je ze houden zolang je maar wil.

Lid Worden

C-Dating bevat wel degelijk profielen met echte vrouwen. Jammer genoeg zitten kan je niet zoeken op de site en moet je het doen met de contactvoorstellen. Om berichten te versturen moet je ook premium lid worden. Het premium lidmaatschap van C-Dating.be kost minimum €19,90. Je kan wel gratis registreren en zo een kijkje nemen achter de schermen.