Be2: Ook Voor Holebi’s

Share

Be2.be is een website die leden heeft over heel de wereld. Ook in België en Nederland heeft Be2 veel lesbiennes en homo’s onder hun leden. De leden komen uit alle lagen van de bevolking. Mijn partnervoorstellen waren kelners, bouwvakkers, vertegenwoordigers, verplegers, vrachtwagenchauffeurs, ondernemers, enz…Het doel van Be2 is om zoveel mogelijk leden een partner te helpen vinden die het best bij hen past.

De Inschrijving

Nadat je gratis geregistreerd bent moet je een persoonlijkheidstest invullen. Op basis van deze test zal je partnervoorstellen krijgen. De test is redelijk gedetailleerd en kan wel wat tijd in beslag nemen. Na de test hoef je enkel nog je profiel te vervolledigen zodat je een goede indruk kan maken wanneer iemand je profiel bezoekt. Voeg zeker een aantal foto’s toe anders ga je niet veel reacties krijgen. Na je profiel te hebben ingevuld krijg je toegang tot het ledengedeelte.

In het leden gedeelte zie je direct je partnervoorstellen. De profielen die je te zien krijgt worden gesorteerd volgens de Be2-index. Dit is een soort algoritme op basis van de persoonlijkheidstest. Je kan er ook voor kiezen om de profielen te sorteren volgens leeftijd, gebruikersnaam of beroep. Je kan ook een gedetailleerde zoekopdracht ingeven waar je alle gewenste aspecten van je potentiële partner kan opgeven. Ook leuk en nuttig is het compatibiliteitsrapport, waar je kan zien of jullie persoonlijkheden bij elkaar passen. Je kan contact opnemen door een vragenlijst op te sturen of via een tekstbericht.

Lid Worden

Be2.be is een leuke datingsite die heel wat mogelijkheden biedt. Er bevinden zich weinig fake profielen op de site en er bestaan ook heel wat succesverhalen. Een premium lidmaatschap kost €19.90 per maand. Be2 heeft al zijn leden een succesgarantie. Deze garantie houdt in dat ieder betalend lid tijdens de duur van hun lidmaatschap in contact zal komen met minstens 10 aanbevolen partners, ander zal men je lidmaatschap verlengen. Je kan ook altijd gratis registreren.