50PlusMatch: Betrouwbare Datingsite Voor Senioren

Share

50plusmatch is een datingsite die zijn pijlen richt op 50-plussers. De website is al actief sinds 2007 en is dankzij de keuze voor een duidelijke doelgroep uitgegroeid tot een vaste waarde in België. Er zijn heel wat 50-plussers die single zijn en dus heeft 50plusmatch.be zeker geen tekort aan leden. De datingsite is in verschillende Europese landen actief maar benadrukt dat hun website helemaal aangepast is aan lokale doeleinden.

De Inschrijving

Registreren is volledig gratis en heel eenvoudig. Je hoeft enkel aan te geven of je een man of vrouw zoekt, alsook moet je een gebruikersnaam, email en paswoord opgeven. Daarna krijg je een aantal vragen om je profiel te vervolledigen, zoals je leeftijd, of je kinderen hebt, uit welke regio je afkomstig bent, wat je interesses zijn, hoe je eruit ziet, of je nog werkt of niet, enz… Wanneer je profiel is ingevuld kan je een kijkje nemen in het leden gedeelte.

De site is heel overzichtelijk en het is duidelijk dat een aantal functies van de site helpen met het creëren van een echte online community. Je kan bijvoorbeeld zien wie de nieuwste leden zijn en wie er recent is ingelogd. Een leuke functie die ik nog bij geen enkele andere datingsite gezien heb is de things2share pagina. Op deze pagina kan je korte berichtjes schrijven die door alle leden te zien zijn. Op die manier zijn er hele discussies aan de gang en is er veel interactie onder de leden.

Leden Contacteren

50plusmatch biedt ook een aantal korte psychologische tests aan die je zullen helpen bij het aantrekken van een geschikte partner. Er is ook een zoekfunctie waar je een aantal zaken kan opgeven die je zoekt in een partner. Je kan zien wie er op dit ogenblik online is om eventueel een praatje te slaan via de 1-op-1 chat of je kan andere leden contacteren door een interesse bericht te versturen. Met een gratis account kan je er 10 per dag verzenden. Om een tekstbericht te versturen moet je het volledige lidmaatschap aanschaffen.

Lid Worden

50plusmatch.be is een heel leuke site. Bij veel datingsites heb je het fenomeen van fake profielen, maar bij 50plusmatch is dit heel zeldzaam. Een volledig lidmaatschap kost zo’n €7,50 per maand. Je kan altijd gratis registreren en zo een kijkje nemen in het ledengedeelte.