Datingtest.be

Blog

3 handige tips bij het online daten

July 28 2013 by

Internet dating tipsBen je al aan het online daten, of ben je van plan online op zoek te gaan naar een leuke flirt of de liefde van je leven? Wij bieden je graag een aantal handige tips aan, waarmee je ervoor zorgt dat je de juiste indruk maakt. Zorg in ieder geval voor een leuke foto van jezelf en een goede omschrijving van wie je bent en wat je doet. Dit maakt het online daten een stuk gemakkelijker, aangezien je te maken krijgt met andere singles die daadwerkelijk interesse in je hebben.

Eerste zin op je profiel

Het is vervolgens van belang om een goede eerste zin neer te zetten op je profiel, waarmee je meteen de aandacht weet te trekken. Probeer dingen als “ik weet niet goed wat hier moet staan, maar…”  en “ik ben een spontane persoonlijkheid met gevoel voor humor” te voorkomen, aangezien het saai en afgezaagd over zal komen. Online dating is ontzettend populair, waardoor het van belang is om op te vallen! “Ik ben je prins op het witte paard”, of “Durf jij me beter te leren kennen” is uitdagend, bouwt wat spanning op en vraagt om een grappig antwoord.

Denk zoals vrouwen denken

Vrouwen zijn hier een ster in, die mogen deze handige tip voor het online daten overslaan. Mannen, even onder elkaar. Denk als een vrouw en ga er vanuit dat de ander achter werkelijk ieder woord dat je opschrijft (of weglaat) wat zal zoeken. Vrouwen denken in termen als “wat zegt dit over hem”, “wat betekent het dat hij zijn werk weglaat” en “waarom heeft hij maar 1 foto online staan”? Probeer bij jezelf overal wat achter te zoeken en op die manier een volledig en interessant profiel samen te stellen.

Vermijd de online chat als je actie zoekt

Ben je op zoek naar actie met die andere leuke single? Gebruik online dating dan als een vlotte methode om de ander snel te leren kennen. Probeer de chatfunctie te vermijden, aangezien je op die manier altijd beschikbaar bent, maar je weinig van de ander te weten zal komen. Vraag juist om een telefoonnummer of spreek een keer af, aangezien je op die manier veel sneller stappen kunt maken. Gebruik je online dating om leuke andere singles te leren kennen en heb je daarmee een visie voor op de langere termijn voor je? Dan is online dating via de chatfunctie natuurlijk een uitstekend idee!

Foto door Michal Marcol